Week van de Mobiliteit
Jo Spiessens 10 september 2017

Van 16 tot 22 september is het Week van de Mobiliteit. Ontdek een week lang hoe goed het doet op je te verplaatsen met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of via autodelen. Alle initiatieven, ook in jouw buurt, op www.weekvandemobiliteit.be

Ziet ‘m gaan! Mee(r) autominderen? Maak de overstap tijdens de Week van de Mobiliteit!
#goedopweg #WeekvdMobiliteit

Mee(r) autominderen tijdens Week van de Mobiliteit
Tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22 september) gaan we met z’n allen mee(r) autominderen. Doorbreek tijdens de week je gewoontes: stap, trap, neem het openbaar vervoer of deel een wagen met anderen. Ervaar de voordelen en laat je overtuigen. Ontdek alle acties op weekvandemobiliteit.be. Zo zet de Week van de Mobiliteit Vlaanderen #goedopweg.

Mobiliteit in onze straat

Samen met het stadsbestuur willen we meedenken over de mobiliteit, sociale samenhorigheid en algemene leefbaarheid van onze straat.

Met de komst van de dokterspraktijk en het bouwproject, een appartementsblok (tegenover Texaco), de inplanting van een bouwproject op de hoek van onze straat en de Spekmolenstraat en het bestaande RVT Bremdael willen we als buurtcomité mee waken over de leefbaarheid van onze straat. In verschillende fasen willen we samen met het stadsbestuur komen tot een straat waar het voor iedereen veilig en plezierig wonen is. Waar er plaats is voor jonge en oude(re) gezinnen. Waar zowel de auto als de fiets een volwaardige plaats krijgen. Waar kinderen samen kunnen spelen.

Momenteel zoeken we nog de juiste partners om dit initiatief samen met en voor alle buren verder uit te werken.
Meer info volgt.

Jouw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *