Straatfeest op zondag 26 juni
Jo Spiessens 5 mei 2016

Laten we hopen op schitterend weer want ook dit jaar nodigen we, reeds voor de achtste keer, iedereen uit op zondag 26 juni voor een gezellige bbq in onze straat. Hang de affiche zeker aan je raam!

12.00u: Aperitief

We starten het feest in stijl natuurlijk! Om 12.00u bieden we iedereen gratis een aperitief aan en klinken we op onze straat. Een borrelhapje zal niet ontbreken.

13.00u: Bbq

Na het aperitief schuiven we aan voor een lekkere bbq. Verschillende soorten vlees, sauzen en groenten staan klaar aan het buffet. Ook aan de kinderen en een vegetarisch menu is gedacht. Wijn, bier, frisdrank en water worden aan democratische prijzen geschonken.

16.00u: De Grote Kinder Straat Show

Ook dit jaar zullen de kinderen van onze straat het beste van zichzelf geven. Kom dat zien!

Oproep: Wie wil er een nagerecht maken?

Zoals gewoonlijk maken we de nagerechten zelf. Daarom ook een vriendelijk oproep aan onze buren; wie wil er dit jaar meehelpen om enkele nagerechten te maken? Laat het ons weten!

Vrijwilligers: Opbouw en afbraak tenten

De dag voor het straatfeest starten we reeds met de opbouw van de tenten en het klaarzetten van de tafels. Na het feest moet alles nog opgeruimd worden. Wil je meehelpen? Geef ons een seintje en we steken samen de handen uit de mouwen.

Inschrijven kan bij Patrick (nr. 50), Jo (nr. 19), Tom (nr. 58), Kris & Lien (nr. 26), Hilde (nr. 55) of tijdens de huisbezoeken op 12 juni.

Of betaal via overschrijving op BE60 5230 8067 4470, vermeld naam, huisnummer, aantal volwassenen en kinderen, vegetarisch indien gewenst.

Prijs

Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar: 14 € / Kinderen 6-12 jaar: 7 € / Kinderen -6 jaar: gratis

Hier kan je de sfeer opsnuiven van vorig jaar.

Jouw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *