Voedselteam Bremdael
Jo Spiessens 31 mei 2016

Als je houdt van gezonde, biologische en seizoensgebonden verse groenten. Geleverd door een vaste lokale bioboer. Dan kan je aansluiten bij het Voedselteam in onze straat voor heerlijk voedsel tegen een eerlijke prijs zodat je weet … wat je eet.

Het aanbod bestaat uit groentepakketten in verschillende maten, een aantal losse groenten en fruitpakketten. Sinds kort is er ook biologisch brood en gebak (bakker BioLocal van Itegem) in het pakket. Maandelijks kan je vers lamsvlees van De Schaapskooi (Lichtaart) bestellen, duurzame vis van Pintafish én wordt er zuivel van geitenboer Polle geleverd.

Voedselteam Bremdael heeft zijn depot bij Rusthuis Bremdael. Op woensdag tussen 18u en 19u kan je het voedsel afhalen.

De groente- en fruitpakketten worden elke week samengesteld door boer Geert van de biologische boerderij ‘t Meulenhuys in Bouwel, afhankelijk van het markt-/ seizoensaanbod. Je weet nooit op voorhand wat er in je pakket zal zitten.  Maar dit zijn minstens 4 verschillende soorten groenten.

Kostprijs? Aansluiten kost 15 euro/jaar aan lidgeld, éénmalig 20 euro waarborg en 5 euro administratiekosten. Bestellen doe je via de webwinkel. Je bestelt per week, maar het is niet verplicht elke week te bestellen.

Interesse of nog meer info? Bij Hilde (nr. 55), Tom (nr. 58) of kom eens kijken op een woensdag tussen 18u en 19u in Bremdael.

Meer info op de website van het Voedselteam.

Jouw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *