Kerstdrink zaterdag 19 december
Jo Spiessens 27 november 2015

Zaterdag 19 december nodigen we jullie vanaf 17.00u uit op onze jaarlijkse kerstdrink.

We zetten de traditie van onze jaarlijkse kerstdrink verder. Ook dit jaar nodigen we iedereen uit op 19 december voor een gezellige babbel, een drankje en een klein hapje. Hang de affiche zeker aan je raam!

Tweemaal feest dit jaar: kerstdrink en inhuldiging van onze FairTradestraat

Op zaterdag 19 december schrijven we geschiedenis … Onze straat wordt de eerste FairTradestraat van Herentals! Aansluitend gaat onze kerstdrink van start om 17.00u.

17.00u: Verhalentocht

Om 17.00u vertrekt er aan het petanqueveldje een kleine wandeltocht. De kleinsten mogen een zaklamp of ander lichtje meebrengen zodat we de weg niet kwijtraken.

Onderweg luisteren we naar een verrassend kerstverhaal. Bij hevig regenweer vertellen we het verhaal in de garage aan het petanqueveld.

18.00u: Kerstdrink en hapje

Vanaf 18.00u start de eigenlijke kerstdrink en warmen we ons aan het knetterende vuur. Zoals elk jaar drinken we warme soep of chocomelk en is er keuze uit verschillende jenevers. De hongerigen spijzen we met hotdogs of wat brood bij de soep. Inschrijven hoeft niet, iedereen is welkom en betalen doe je met een vrijblijvende gift. Diegene die te diep in het glas gekeken hebben, mogen gratis overnachten in het garageke.

Download hier jouw kleurplaat.

Enkele foto’s van de vorige kerstdrink. Sfeer verzekerd!

Jouw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *